Vi värnar om din tillit

Brynäs Plåtslageri ägs och drivs av Mattias och Lennart som har varit aktiva inom branschen sedan slutet av 80-talet.
2010 togs ett gemensamt beslut att starta eget företag tillsammans eftersom båda kände att det var dags för en ny utmaning och så föddes Brynäs Plåtslageri.
​​​​​​​
Vi har inte tagit ett bättre beslut i våra liv.
 
Att komma nära våra kunder på ett helt annat sätt än innan är otroligt inspirerande och det känns viktigt att kunna göra något bra och betydelsefullt för alla ni som behöver vår hjälp. Det är alltid kul att gå till jobbet och vi lägger stor vikt vid just kundbemötandet för att du ska känna en tillit till oss innan vi tar oss an jobbet du behöver ha utfört.
​​​​​​​

Snabb och personlig service

Det är snart tioårsjubileum för oss och vi har sedan starten haft en önskan om att hålla företaget litet och personligt där vi sköter allt från A till Ö, något vi kommer att hålla fast vid. Vi strävar alltid efter att göra dig som kund nöjd, inte efter att slåss mot de största företagen.
En rak kommunikation är något vi garanterar genom hela processen och vi är noggranna med att du inte ska behöva betala några dolda kostnader. Därför har vi så exakta prisofferter som möjligt och drar inte över dessa i annat än extremfall, som oförutsedda fuktskador man upptäcker under taket.
 
Du som kund ska alltid veta exakt vad du får till rätt pris och det gör du hos oss.

Kontakta oss

​​​​​​​
Mattias Wachsmann
070-440 37 34
Lennart Johnsson
070-204 87 88

E-post
brynasplat@telia.com