Takbyte

Om du är intresserad av ett takbyte kan du höra av dig till oss antingen via telefon eller e-post, vi bokar då in en tid för ett besök. Vid besöket tar vi reda på förutsättningarna innan vi sedan utför bytet. Vi mäter, går igenom dina behov och önskemål och kommer fram till vad för tak du vill ha i vilken färg och modell.

Välj utseende till ditt tak

Möjligheterna är nästintill oändliga när det gäller att välja nytt tak och utöver det som vi har nämnt ovan går vi också igenom om du vill ha nya gavelbrädor, skorstensbeslag eller är i behov av övriga arbeten. Vi vill att du ska få hjälp med varje del av processen på absolut bästa sätt och därför är vi väldigt noggranna i vår kommunikation med dig.

Inga dolda kostnader

Efter överenskommelse ger vi dig en offert som då stämmer till punkt och pricka och blir det slutgiltiga priset. Allt vi har kunnat se och kommit överens om är i offerten, det som kan göra att det diffar är om vi öppnar taket och hittar en fuktskada.
Om så är fallet tar vi det med dig och reparerar sedan skadan.
 
Att du är nöjd är alltid det viktigaste för oss och om det är något du undrar över är det alltid bara att höra av dig till oss för rådgivning.

Kontakta oss

​​​​​​​
Mattias Wachsmann
070-440 37 34
Lennart Johnsson
070-204 87 88

E-post
brynasplat@telia.com

Olika typer av plåttak

Falsat plåttak

Bandtäckning,Dubbelfalsadplåt, Taktäckning. 

Korrigerad plåt

Trp-plåt,sinuskorrugerad plåt.

Tegelliknande plåttak

Plåtpannor,plåttakspanna,profilerad -takplåt,

PannplåtTegeltak

Lertegeltak